023/899-985   023/899-986
Nožici skalpela 18 mm
» Alat za tapete i iti.. » Skalpeli, sečiva, makaze
 48.00 din/kom
Moment wood super 3 750 gr
» Lepak » Lepak za drvo
 370.00 din/kom
Karboplast Full 25 kg
» Lepkovi, Farbe, Lako.. » Akrilni malter
 67.00 din/kg
Polucrep PC-333
» Crep » Toza markovic
 0.00 din/kom


   

Proizvodi od gipsa


 
Jedna od specijalnosti preduzeća "DRAGOVIĆ" je proizvodnja monolitnih pregradnih zidova, kao i ostalih proizvoda od gipsa:
  • lajsne,
  • venci,
  • stubovi,
  • ukrasni elementi i slično.

Materijal, pogodan za završne radove u enterijeru, nije štetan po čoveka i njegovu okolinu i dobija sve veću primenu u građevinarstvu. Ovi proizvodi pogodni su za "sistem suve gradnje", pregradne zidove, spuštene plafone itd.

 
       
Osim proizvodnje, Preduzeće se bavi ugradnjom i izvođenjem radova u enterijerima (gips). Svi radovi se rade po izboru investitora ili projektanta.

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj završenih objekata, dozvoljava širok spektar stilova (od gotskog, do modernog), kao i radove na adaptacijama i rekonstrukcijama starih objekata.

 
       
   

Pregradni zidovi

 
Monolitni gipsani pregradni zidovi obezbeđuju sve mogućnosti planiranja prostora i brze izgradnje. Pri tome, kvalitet i preciznost izrade ostavljaju utisak pedantno i precizno urađenih zidova i, samim tim, prostoru daju prijatnost i privlačnost.  
       
   

Dekoracija enterijera, fasada i eksterijera

 
Gipsani elementi su oduvek bili cenjeni detalji za oplemenjivanje prostora i stvaranje utiska elegancije i bogatstva: enterijera, fasada i eksterijera.

Elemente radimo po arhitektonskim zahtevima i potrebama prostora, apliciraju se podjednako uspešno i na plafone i na zidove. Izrađuju se u svim potrebnim bojama i oblicima. 

Rade se od kvalitetnih, sertifikovanih materijala, što znači da zadovoljavaju potrebne kriterijume planiranih opterećenja.

 
Proizvodnja / "DRAGOVIĆ" d.o.o.
Dragovic D.O.O. | 023/899-593 | 023/899-985 | 023/899-986